Leefboek

Wanneer is loopbaancoaching iets voor jou?

Ervaar je de laatste tijd veel twijfels over je job? Stel je je vragen over je huidige job en voel je jou niet zeker over wat je dagdagelijks doet? Als je voelt dat je iets anders wilt en niet goed weet wat er bij je past of waar op de arbeidsmarkt je kan gaan, dan is loopbaancoaching jouw antwoord.

16 October 2022

Lees meer

YugVie bestaat 4 jaar !

#dagboekmoment Vreugdesprong op dit #dagboekmoment. YugVie bestaat 4 jaar en ik ben zo fier als een gieter. Heerlijk die ondernemersvrijheid

30 November 2021

Lees meer

En wat nu ?

Ik ben ongerust. Ongerust over wat komen zal. Of eigenlijk eerder over wat níet komen zal. De blijvende beperkingen die ons worden opgelegd door Corona eisen z’n tol. Ik voel aan mezelf dat opportuniteiten zien echt een dagelijkse uitdaging is geworden.

27 March 2021

Lees meer

Energielek

"Ik ben zo afhankelijk van mijn chef. Zij bepaalt hoe m’n werkdag gaat verlopen en ik voel me daar echt niet meer goed bij “ Zo begon het kennismakingsgesprek met een coachee. Ze zei dat ze niet zo goed wist of loopbaanbegeleiding wel iets voor haar was want ze deed haar job nog altijd graag.

17 March 2021

Lees meer

Eigenzinning 2020

Dank je wel 2020 ! En toch ook fu.... you ! Wat een jaar was me dit. Nooit eerder werd ik zo geconfronteerd met de oerbehoefte aan menselijke verbondenheid en de nood aan vrijheid om te gaan & staan waar ik wil, wanneer ik wil én met wie ik wil.

Lees meer

Waarom ben je hier ?

Het lijkt een banale vraag - de antwoorden zijn echter uniek. Ook de tijd, waar we vandaag in leven, is uniek. Covid-19 zet de ganse wereld op z’n kop.

Lees meer

Schemer Gloed

De warme gloed van de tas koffie beroert m’n handpalmen. De heerlijke geur van gemalen bonen vindt de weg naar m’n neus én geest. Hier en nu, in dit eigenste moment, is alles goed. Dát moment van stilte en rust.

Lees meer

Innerlijke Criticus

Je kent het wel hé. Dat apenjong dat op je schouders zit en over alles wat je doet of denkt, een ongezouten mening heeft. Die altijd en overal onverbloemd z’n gedacht ventileert. Soms tot vervelens toe.

Lees meer

Herfst Blues

Laat het blad maar vallen. Is't blauw ? Heeft het die bruinrode kleur van het vallend blad ? Of die goudgele glinstering van de herfstzon ?

Lees meer

Blij voor mezelf.

Op relatief korte tijd is er heel wat veranderd in mijn leven. Na deze fikse burn-out, kwam een ontslag, een zware terugval, weer uit het dal komen en groeien als mens. Elke gebeurtenis is er één van vallen & opstaan. Want dat hoort bij het leven.

19 January 2018

Lees meer
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x