YugVie bestaat 4 jaar !


#dagboekmoment


Vreugdesprong op dit #dagboekmoment.

YugVie bestaat 4 jaar en ik ben zo fier als een gieter. 

Heerlijk die ondernemersvrijheid

Eigenlijk was het gisteren al maar ik nam bewust geen tijd om het neer te pennen.  

Want het was een goed gevulde dag. Een gedroomde dag als ondernemer: de ochtend gestart met een lange wandeling met #misterullis (onze labradorpup), fietsen naar een fijne werkplek voor een intakegesprek ikv begeleiding in stress & burn-out coaching, ganse dag HR coördinatie bij Kokoro en ’s avonds een deugddoende yogales. Wie had durven denken 4 jaar geleden dat ik vandaag kan doen wat ik graag doe, wat me tonnen energie geeft samen met duurzame partners, die ik in de laatste 5 jaar heb mogen ontmoeten.

29 november 2017 was een bewust gekozen dag: de dag waarop een kwetsbaar krachtige vrouw én goede vriendin van me jarig is.  Zo werd het meteen een symbolische datum en toegegeven ook omdat ik het me dan makkelijker zou herinneren ;-)

En wat een rollercoaster was het……..niet. 

Heel bewust kies ik nog elke dag om dat “rollercoaster” verhaal opzij te laten liggen. Waar andere ondernemers zo mee pronken, blijf ik graag van weg. Het hoeft voor mij niet meer "allemaal én veel”.

Want mijn tempo als ondernemer is niet dat van een ander. En dat is helemaal oké. Ieder zijn weg. Voor mij werkt het op deze manier het beste. 

Een bewuste keuze richting meer tijd voor zelfzorg, het doorvoelen van het alledaagse leven en genieten. Èn vanuit die warme energie weet ik dat ik een betere yogadocent, een betere coach én een beter mens ben.

Het moment waarop ik het document ondertekende voor de aanvraag van een BTW nummer kan ik me nog zo voor de geest halen én ook het gevoel. 

Een bundel van spanning, vreugde, verrassing, trots en durf in de buik.

M’n eerste businessplan op een blaadje papier. Mijn missie was en is nog steeds helder: 

Mensen ondersteunen in hun veranderingstraject - fysiek & mentaal richting meer zelfbewustzijn, zelfkennis, zelfcontrole én bevlogenheid vanuit zelfzorg door yoga en coaching. Gestoeld op kwaliteit én authenticiteit.  

Want #jouwbewegingdraagtdeverandering. Er is niets fijner én dankbaarder dan mensen zien groeien & bloeien.

Mijn start als ondernemer begon een jaar en 3 maanden na m’n 1ste burn-out. Schoorvoetend nog niet goed wetend welke richting ik zou uitgaan. Dingen uitproberen, op m’n bek gaan, keuzes maken, nagels bijten (om financiële zorgen in mijn geval), talloze dagboekmomenten, dansen van blijdschap, vloeken om fouten, kansen zien en grijpen, trots op verwezenlijkingen, veel studeren én vooral veel doen (love it !). 

Intussen ging ik nog even terug naar wat ik vroeger deed op een andere plek, liep ik weer tegen mezelf én een muur van stress en spanning aan. 

En leerde ik dat mijn pad ergens anders ligt.

Ja, het leven heeft veel zijwegen en die zijn broodnodig om te ontdekken wat je het meeste energie geeft, wat je vanuit je hart doet met respect voor wie je bent én wat je wil.

En leren compromissen sluiten met jezelf.  Je ideeën delen met anderen, je laten begeleiden door ervaringsdeskundigen, ondernemerscoaches, lotgenoten en inspiratie zaaien en oogsten met andere ondernemende zielen.

Dankbaarheid vult mijn hart, dat ik bewust voor dit pad kies, elke dag opnieuw.

Met overgave, soms met knikkende knieën én altijd met diepgaande goesting !

Voel je jezelf ook nog zoeken naar kwalitatieve #zelfzorg, een ander professioneel pad? Wil je investeren in persoonlijke ontwikkeling of bewuste beweging, neem contact met me op. 

Laat ons samen ontdekken wíe je bent, wat jou drijft en welke mentale, fysieke en bewuste beweging jouw verandering helpt dragen.

Nu al dankbaar voor wat nog komen zal

30 november 2021

YugVie bestaat 4 jaar !
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x