Yoga

Jouw beweging draagt de verandering.

Op advies van mijn dokter startte ik in september 2016 met yoga. 

Ik zat middenin een fikse burn out en was elk contact met mijn lichaam en geest kwijt. Yoga leerde me stap voor stap de situatie te aanvaarden en gaf me de ruimte om mijn emoties los te laten. 

Vandaag doe ik aan yoga omdat het mijn lichaam versterkt, mijn hoofd leegmaakt én omdat het gewoon fún is. En omdat het mij ongelooflijk veel energie & voldoening geeft, om jou via mijn yogalessen rust & balans te laten proeven. 

Join me on the mat. 

Namasté

Yoga bij Vuurvlinder in Everberg

yugvie@studio

Voor wekelijkse yogalessen vind je me in de yogastudio van Kokoro in Kortenberg en vanaf september 2022 bij Vuurvlinder in Everberg. 

Ik geef Vinyasa, Soft Vinyasa en Mindful Yoga. Regelmatig organiseren we workshops rond ademhaling, breathwork, mediteren, chakra’s, partneryoga,… 

Ben je op zoek naar een yoga teacher ? Bel me ! Check mijn Facebookpagina voor meer info of via  www.vuurvlinder.be

yugvie@work

Begaan met het welzijn van je medewerkers ? Ben je op zoek naar een frisse manier om meer beweging in je team te brengen ? Yoga leert hen meer evenwicht, vreugde, plezier en balans te vinden in de werkomgeving.

Kies voor yugvie@dawn: je bent zeker van een kwieke start voor je team. Een ochtend yogasessie biedt garantie op een frisse blik voor de rest van de werkdag.

Kies voor yugvie@lunch: laat je collega’s toe even volledig “uit” de werksfeer te stappen en op de yogamat goede moed terug te vinden om zich opnieuw in dossiers vast te bijten.

Kies voor yugvie@afterwork: geef je mensen de kans zich te ontdoen van de spanning van de dag ; zo gaan ze met een leeg hoofd naar huis om van een welverdiende ontspannen avond te genieten.

yugvie@yourservice

Ben je op zoek naar een originele en geestverruimende activiteit onder vrienden of zoek je naar een leuke, ontspannen manier om met het ganse gezin of de familie connectie te maken ? 

Samen plezier beleven en grenzen verleggen op de yogamat. 

Yoga proeverij tijdens een verjaardagsfeestje in de tuin .

Meditatieproeverij tijdens een bewegingsdag voor je team.

Betere focus & concentratie door Breath Work (ademhalings- en bewegingstechnieken)

Een workshop rond Veerkracht in het dagdagelijks leven.

Mijn ervaringen als coach, gespecialiseerd in veerkracht, stress en burn-out en carrière begeleiding giet ik graag in een gerechtje van fijne ervaringen overgoten met een sausje van yoga én Mindfulness.

Geïntrigeerd ? Laten we ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

yugvie@campus

Als student heb je wel eens het gevoel dat je dag in dag uit tussen de boeken zit. Letterlijk en figuurlijk heeft je lichaam dan nodig aan beweging. Je geest kan dan best een oppepper gebruiken om gefocust te blijven tijdens het studeren. Versterk je concentratievermogen door aan yoga te doen. Zin in een sessie op je kot of op campus samen met je medestudenten ? Contacteer me.

Yoga
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x