En wat nu ?

Flut

Ik ben ongerust. Ongerust over wat komen zal. Of eigenlijk eerder over wat níet komen zal. De blijvende beperkingen die ons worden opgelegd door Corona eisen z’n tol.  Ik voel aan mezelf dat opportuniteiten zien echt een dagelijkse uitdaging is geworden. 

En zo ben ik niet. Zo denk ik normaal niet. Want ik leef in het diepe vertrouwen dat het altijd goed komt. 

Alleen is er nu een rusteloze soort van angst. 

En  heb ik zo’n “flut” gevoel. Om de boel de boel te laten. Want wat voor zin heeft het nog.? Flut. Altijd weer mezelf opladen om te durven blijven gaan voor het ondernemerschap? En voor wie en wat? Flut. Allerlei financiële doemscenario’s zweven door m’n hoofd. 

Constant plannen aanpassen, afspraken afgezegd, de al beperkte opdrachten stilgelegd.

Flut...

Ongerustheid lijkt wel heel erg op dat kl...virus:  het komt en gaat én alles het je te pakken heeft, moet je het écht uitzweten.  Pieker Hoofdpijn, Spanning Nekpijn, Brandende Darmkramp en een Rusteloos Hart. Dat onzeker perspectief van “wat als” - pletwals van emoties.

En wat doe ik dan ? 

Dan ga ik schrijven. Aan deze blog.  Dan ga ik praten. Met m’n ondernemerscoach (dank je @andehoux voor je luisteren oor)

Dan mediteer ik met m’n adem als focus want daar ligt mijn energie. Op die plek ontspant m’n hart en komt mijn buik tot rust. En rollen de tranen. Dan zet ik m’n blote voeten op de yogamat en beweeg langzaam elke spier en vezel in m’n lichaam. En voel ik dat vertrouwen weer zachtjes stromen.

Een vertrouwen ook, dat kabbelt door de woorden van m’n klanten. Die me warm bedanken voor de inzichten en tools, die ik hen gaf tijdens hun veranderingstraject. 

En dan denk ik stilletjes “DANK U lieve klant.”

Want te mogen observeren hoe anderen groeien en in beweging komen tijdens de coaching doet me telkens weer beseffen hoe we allemaal die rusteloosheid voelen en denken “Flut”. 

En ook hoe krachtig onze veerkracht is. 

Hoe stevig dat diep vertrouwen in de toekomst verankerd zit. 

Dus blijf ik ervoor gaan. Krachtig en geduldig. 

Loop jij ook tegen dat “flut”gevoel aan? Ben je angstig over de toekomst en zit je vast in je denken?  Voel je de energie uit je lijf stromen door al dat geregel en herplannen van agenda’s?   Als mama, als ondernemer of als collega? 

Met de groeitrajecten, die ik sinds kort aanbied, gaan we samen op een heel persoonlijk pad gevuld met datgene wat jíj nodig hebt. Beweging, coaching en creatieve oefeningen , yoga,... en nog zoveel meer.

Contacteer me voor meer info. 

En oprecht Merci om mee te lezen want hiermee nam je een stukje van mijn  rusteloosheid weg. #sterkerdancorona #samensterker 

Geniet - Leef - Beweeg

27 maart 2021

En wat nu ?
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x